Om oss​

En komplett leverantör

Välkommen till vår avancerade mekaniska verkstad, där innovation och kvalitet är kärnan i allt vi gör. Specialiserade på kvalitativa projekt och driven av en passion för utveckling, erbjuder vi enastående mekaniska lösningar för de mest krävande kunderna. Vår flexibilitet och smidighet gör oss till föredragna samarbetspartners i branschen.

Med fokus på högsta kvalitet och precision utför vi olika former av bearbetning, inklusive svarvning och 5-axlig fräsning. Våra materialkompetenser sträcker sig från plaster och aluminium till rostfritt stål och titan.

Även finmekanik

Samtidigt upprätthåller vi vårt hantverksmässiga arv genom att erbjuda manuell fräsning av högsta standard. Våra skickliga tekniker och operatörer använder manuella fräsmaskiner för att skulptera och forma detaljer med en unik och personlig touch.

Oavsett om det handlar om att producera komplexa komponenter med CNC-fräsning eller att tillverka specialanpassade produkter med manuell fräsning, är vi dedikerade till att leverera överlägsna resultat. Vår kombination av avancerad teknologi och skickligt hantverk gör oss till det optimala valet för de mest krävande och unika mekaniska utmaningarna.